Onze diensten: ontruimingen, verhuizingen en transport

Het opleveren van een huis of appartement vergt vaak meer tijd en aandacht dan vaak wordt gedacht en is meer dan het leeg maken van alle vertrekken. Dankzij onze ruime ervaring en onze zeer zorgvuldige manier van werken, kunt u uw huisontruiming met een gerust hart aan ons overlaten.


Ontruiming 
Wij ondersteunen u graag bij inboedelopruiming van woningen, kamers, kantoorpanden, garages en boxen. Dit doen wij onder andere voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, makelaars, zorginstanties, erfgenamen en nabestaanden.
 

Wij werken graag met u samen om op een duurzame en verantwoorde manier gebruikte artikelen een tweede leven te geven. De achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming via ons kringloop centrum en niet- bruikbare goederen worden verantwoord afgevoerd en verwerkt. 


Verhuizing en transport
Ook voor ontruiming van de oude woning en verhuizing naar een nieuwe woning kunt u ons inschakelen. Wij leveren tevens gratis de benodigde verhuisdozen. Bij het transporteren van goederen van of naar een opslag en voor het bezorgen van artikelen die elders zijn gekocht zijn wij u ook graag van dienst.

Contact
Wij hebben alle expertise is in huis om dit allemaal uit handen te geven en het met een gerust hart aan ons over te laten. Al onze diensten worden u aangeboden tegen een zeer scherp tarief.

Wilt u dat de ontruiming, verhuizing en transport goed is geregeld? Bel dan met ons via 020 – 69 63 693 voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak. Of stuur een mail naar kringloopcentrumzuidoost@gmail.com.

  • Door: Kringloop centrum Zuid Oost
  • ·
  • Saturday 18 March 2017